Борислав Михайлов подаде оставка. След около 7-8 години простести, псувни и транспаранти немислимото се случи. И всичко,

Борислав Михайлов подаде оставка. След около 7-8 години простести, псувни и транспаранти немислимото се случи. И всичко, което беше необходимо, бяха 6 гола от англичаните, някаква имитация на футбол от нашите играчи и стотина индивида с черни качулки, нацистки знаци и маймунски звуци. Както Косьо от Лозенец написа по-рано днес, всичко изброено присъства всяка седмица на повечето мачове в България, независимо дали на клубно или национално ниво. Само че международният отзвук включи копчето „ON“ на премиера и той нареди да бият шута на Перуци (и тук не става въпрос за популярния италиански вратар от края на 90-те).

С махането на Борислав Михайлов бе свършена около 2.03% от цялата работа. Защото дори и Михайлов да не е президент, в националния отбор в следващите 3-4 години пак ще гледаме Камен Хаджиев, Крумчо Крумчев, Безличко Безличков и Едикойси Едикоев. Останалите 97.97% касаят българския клубен футбол, където дереджето е на абсолютно същото ниво. Щом след загуба с 0-6 от Англия се стига до такива крайни действия от страна на премиера, то явно е необходимо Лудогорец да падне с 0-7 от Съндерланд, Левски да падне с 0-8 от Сошо, ЦСКА-София да падне с 0-8 от Кайзерслаутерн, Ботев Пловдив да падне с 0-9 от Зулте-Варегем, Локо Пловдив да падне с 0-9 от Цволе, а Славия да падне с 0-10 от Колчестър (макар че всички знаем, че там ще стане обръщалка до 11-10). Щото дори Михайлов да се махне, в школите пак ще е пълно с връзкарчета, а в клубния футбол и в БФС ще властват лечковци, домусчиевци, гришаганчевци, череповци, спасрусевци, тодорбатковци, венцистефановци, Коце-Маца, ивайлодражевци, сашотомовци и мисля, че няма нужда да ги изреждам всичките.

Колаж: Господари на ефира (Gospodari na efira) – Official Page

– Кърджалийския Деко

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here