Черна гора също падна от Англия! Не с 6, а със 7 гола! Същевременно трикольорите достойно посрещнаха

0
59

Черна гора също падна от Англия! Не с 6, а със 7 гола! Същевременно трикольорите достойно посрещнаха Парагвай в София и допуснаха с 5(!) гола по-малко, отколкото в предишния си мач, водени от нахъсан треньор! Сгромолясаха се митовете за „лошото управление“ на Боби, Лече, Наско, Емо – Четвъртите в Света – и верни техни другари, милеещи за род и родина, като Венци и г-н Домусчиев! Стана ясно и че проблем с расизъм нямаме, понеже навсякъде има расизъм!

Трябва да продължим с работа, работа, работа! Лично аз не мога да имам повече доверие от това, което имам на човек, доказал се като футболист, кмет и какаду – Йордан Лечков! С легендарния си плонж срещу Германия преди 25 години и досегашната си дейност като отговорник за националните отбори той доказа до какво високо ниво може да издигне целия ни футбол! Несъмнено ще е достоен продължител на славното дело на големия ни вратар Борислав Михайлов. Веднъж нещата да си дойдат на мястото, очаквам и добро представяне на Евро 2020!

В по-скорошен план нямам търпение след 2 дни ОТНОВО да си припомня как Парк Де Пренс онемя в ноемврийския студ на 93-та! А другата седмица да се насладя на превъзходните футболни анализи на Владимир Манчев, Гошо Гинчев и Велизар Димитров, на които пожелавам екранно дълголетие!

Косьо от Лозенец

#ВсичкоЕЛюбовималкосарказъм #ШансЗаБФС #МожеИОще #БългарияЗначиЛече #очаквайтевспортнитесайтове

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here