Днес една легенда празнува 33-ти. Не трансфер, а рожден ден. Сигурни сме, че ще го познаете и

0
183

Днес една легенда празнува 33-ти. Не трансфер, а рожден ден. Сигурни сме, че ще го познаете и без снимка.

– Кърджалийския Деко

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here