Като фен на Ювентус няма как да не ме вълнува ситуацията с привличането на Кристиано Роналдо в

0
132

Като фен на Ювентус няма как да не ме вълнува ситуацията с привличането на Кристиано Роналдо в отбора, тъй че ето мнението ми накратко. Винаги съм бил против този трансфер по няколко причини. Първо, идва футболист на 33 години, за когото ще бъдат платени 100 млн евро. Не съм съгласен Ювентус да дава подобна сума за когото и да е на 33 години, дори и неговата фамилия да е Роналдо. Второ, този трансфер най-вероятно ще доведе до напускането на Пауло Дибала, който въпреки че няма 5 Златни топки във витрината си е едва на 24 години и през изминалите два сезона беше най-важният футболист в отбора. Трето, да не забравяме, че основната причина Роналдо да си тръгне от Реал е това, че данъчните в Мадрид от няколко години са му вдигнали мерника, а данъчния закон в Италия облагодетелства португалеца. Четвърто, безспорно Роналдо е играч с доказани голови умения, но определени черти от неговия характер са ме карали да го псувам като каруцар – магаре в доста от мачовете с негово участие, които съм гледал и са ме карали да не желая подобен играч в любимия ми отбор.

Или както написах в личния си профил във Facebook: Да викам за Роналдо с фланелката на Ювентус е все едно да се кефя на The Prodigy с Азис за вокал!

– Кърджалийския Деко

Очаквайте утре ответна реакция от Шамана и Топчо. Комитетът на Топка е ви моли да запазите добрия тон на дискусиите, защото както сред вас, така и сред нас има различни мнения 🙂

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here