Най-логичното нещо, което средностатистическият български футболен фен прави в момента, е да се подиграва на националите, че

Най-логичното нещо, което средностатистическият български футболен фен прави в момента, е да се подиграва на националите, че са паднали с 4-0 от Англия. А в същото време самият той е очаквал да паднат с поне 5 гола разлика. В следващите няколко часа, че чак до утре следобед (когато вече всички ще са забравили този мач) българските футболисти ще са „дървета“ и „бастуни“, ще се въртят гифчетата с танцуващата Перука, а Балъков ще е будала, защото „не си остана в България и не загуби служебно само с 0-3“. Хора, вие гледали ли сте националния отбор по футбол в последните 10 години и кое по-точно от това, което се случи, не сте очаквали?

В интерес на истината очаквах България да падне дори с 6-7 гола разлика, тъй че загуба с 0-4 от Англия с тези футболисти мисля, че не е чак толкова зле в момента. Ако съдим по това, къде играят и колко струват нашите национали, би трябвало да сме някъде на нивото на Грузия и Латвия. А ако Грузия или Латвия паднат с 4 гола разлика на Уембли, надали би се счело като супер провал. И както знаем Латвия и Грузия не играят на световно или европейско, затова логичното е и ние да не играем.

Няма да влизам в излишни подробности около това, как стигнахме до това състояние и не смятам да давам акъл как да „оправяме“ българския футбол. Просто ще се позабавлявам с физиономията на Попето преди дузпата на Хари Кейн (на снимката) и ще се примиря с факта, че следващият път, когато България ще се класира на голям шампионат, в националния отбор ще играят футболисти, които все още не са родени.

– Кърджалийския Деко

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here