ОК, наистина не разбирам какво точно се опитват да направят Ювентус в момента, но ако изпуснат възможността

0
172

ОК, наистина не разбирам какво точно се опитват да направят Ювентус в момента, но ако изпуснат възможността да подпишат с Матайс Де Лихт в рамките на следващите няколко дни, ще спечелят наградата „Глупаци на годината“. Ето какво имам предвид:

Най-желаният и може би най-перспективният млад централен защитник в света обявява, че иска да играе за теб, отрязвайки мераците на другите конкуренти на трансферния пазар – Барселона, Пари Сен Жермен и т.н. Холандецът дори договаря личните си условия с клуба, остава само да платиш 75млн. евро на Аякс. 75млн., които в днешно време дори не са толкова много пари за такъв играч (Байерн дадоха 80млн. за Ернандес, Лестър искат 80млн. за Хари fuckin’ Магуайър, а Манчестър Юнайтед дадоха близо 60млн. за защитник на Кристъл Палас, който на европейското за младежи игра като пияно прасе). Просто дайте шибаните 75млн!

Но не, от Ювентус решиха да се правят на евреи и да предложат само 65млн (според някои сайтове даже сумата е 50млн + 15 под формата на бонуси). Аякс, разбира се, отказаха и се появиха информации, че сега искат дори повече пари. Пичове от Ювентус (и най-вече Фабио Паратичи, който доколкото знам отговаря за трансферите), ясно ми е, че през последните години си изградихте име на едни от най-големите майстори на трансферите за малко пари, но защо се пазарите и просто не дадете въпросните 75млн. евро? Това е все едно да ти предложат безплатна екскурзия до Бразилия, но ти да откажеш и да мрънкаш, че хотелът е само 4 звезди, а не 5. Да не забравяме, че това е същият този Ювентус, които преди няколко лета даде 90млн. за шибания Игуаин.

Сега въпросът е кой първи ще коментира, че Де Лихт не струва 75млн., щото Спас Делев го прати до магазина за хляб и саздърма преди 2 години.

– Кърджалийския Деко

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here