ОК, само на мен ли ми се драйфа от факта, че след снощното отпадане на Аржентина от

0
155

ОК, само на мен ли ми се драйфа от факта, че след снощното отпадане на Аржентина от Копа Америка излиза така, че на всички отново трябва да им е супер мъчно за Лионел Меси. Видях го не само в български сайтове/страници, а и в чуждестранни – „Тъжният Меси“, „Сълзите на Меси“, „Мечтата на Меси отново бе разрушена“, „Геният Меси не можа да изтегли Аржентина от калта“ и т.н. Човек ще си каже, че Меси играе в един отбор със Славчо Шоколаров и Тони Тасев.

В състава на Аржентина има и други големи играчи като Агуеро и Ди Мария, но не – никой не го интересува, че те са отпаднали, всички трябва да ревем за Меси. И не мога да разбера как трябва да ми е тъпо, че Меси, който има 5 Златни топки и още 240 хиляди индивидуални награди и трофеи с Барселона не е успял да спечели който и да е турнир. И то при положение, че в 5-те мача от Копа Америка допринесе с цяла една вкарана дузпа, заради него Дибала седи резерва вече 2 години, а Мауро Икарди само сънува повиквателна за националния.

А, да, фенове на Роналдо, не злорадствайте много, защото ако вашият любимец беше на мястото на Меси, ситуацията щеше да е същата.

– Кърджалийския Деко

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here