ОК, само на мен ли ми се драйфа от факта, че след снощното отпадане на Аржентина от

ОК, само на мен ли ми се драйфа от факта, че след снощното отпадане на Аржентина от Копа Америка излиза така, че на всички отново трябва да им е супер мъчно за Лионел Меси. Видях го не само в български сайтове/страници, а и в чуждестранни – „Тъжният Меси“, „Сълзите на Меси“, „Мечтата на Меси отново бе разрушена“, „Геният Меси не можа да изтегли Аржентина от калта“ и т.н. Човек ще си каже, че Меси играе в един отбор със Славчо Шоколаров и Тони Тасев.

В състава на Аржентина има и други големи играчи като Агуеро и Ди Мария, но не – никой не го интересува, че те са отпаднали, всички трябва да ревем за Меси. И не мога да разбера как трябва да ми е тъпо, че Меси, който има 5 Златни топки и още 240 хиляди индивидуални награди и трофеи с Барселона не е успял да спечели който и да е турнир. И то при положение, че в 5-те мача от Копа Америка допринесе с цяла една вкарана дузпа, заради него Дибала седи резерва вече 2 години, а Мауро Икарди само сънува повиквателна за националния.

А, да, фенове на Роналдо, не злорадствайте много, защото ако вашият любимец беше на мястото на Меси, ситуацията щеше да е същата.

– Кърджалийския Деко

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here