#ПравоВЧувствата Два интересни факта научихме в изминалите 48 часа, свързани с победителите в плейофите в Англия. Ако

0
187

#ПравоВЧувствата
Два интересни факта научихме в изминалите 48 часа, свързани с победителите в плейофите в Англия. Ако ви предстои интервю за работа, първа среща с родителите на гаджето, или ще ви се ражда син – спрете до тук!
Треньорът на Астън Вила Дийн Смит (не, не е Джон Тери, той му е асистент) е закърмен с идеята „Астън Вила“. Бащата на треньора дори е работил добоволно десетки години като стюард на легендарната трибуна Тринити Роуд Стенд. Смит подобри всички рекорди в историята на клуба, като постигна 18 поредни победи в първенството, чупейки двойно предишния рекорд на клуба, датиращ от 1910 година от 9 поредни победи.
За съжаление, бащата на Дийн Смит страда от тежка форма на деменция и вече 3 години е в специален дом за възрастни хора с остри ментални проблеми. По думите на самия Смит, баща му дори не подозира, че той е треньор на семейния клуб, още по-малко какви успехи постига синът му.
От позитивната страна, Конър Дженингс от Транмиър вкара в 119′ за да класира отбора си в Лига 1. През 2017, във финалния плейоф за влизане в Лига 2, Дженингс също вкарва,но Транмиър губят от Форест Грийн. Малко след това Дженингс претърпява инцидент и изпада в кома. Първият му мач като титуляр след това е ….финалният плейоф за влизане в Лига 2, в който Дженингс прави асистенция. За гола, който разби надеждите на любимия ми Нюпорт Каунти вече писахме. Страхотен дух от страна на нападателя!!!
Бонус факт – съвсем малко се срамувам да си призная, че чак днес разбрах кой е треньорът на Чарлтън, а именно култовият бивш футболист на Лийдс и Нюкасъл – Лий Бойър. Вярвате или не, прякорът му на Дъ Вали е… „Спокойният“.

– Топчо

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here