Преди 10 години, през лятото на 2009, тогавашният ЦСКА почти привлече французина Грегъри Акселрод. Това ни дава

0
54

Преди 10 години, през лятото на 2009, тогавашният ЦСКА почти привлече французина Грегъри Акселрод.

Това ни дава повод освен да ви присетим за съществуването на този знаменит нападател, да стартираме и рубриката #ЛегендитеНаАГрупа, в която ще ви припомняме някои от най-изявените ‘таланти’, стъпвали по българските терени (или очевидно разминали се на косъм с подобно постижение).

Та, Грег Ментето (както медиите сполучливо започнаха да го наричат тогава) изкара проби в ЦСКА по време на предсезонната подготовка на отбора в Австрия. Във визитката му ‘личаха’ клубове като ПСЖ, Бока Хуниорс и английския Суиндън.

Треньорският щаб на ‘армейците’ начело с Любо Пенев явно първоначално се върза на историята на футболиста и доволно потриваше ръце пред възможността да хвърли трансферна бомба! След което обаче се консултира с фенове на ПСЖ, които потвърдиха, че Акселрод, за съжаление, е измамник. И той бе изритан от отбора.

За феновете на родния футбол остава само да си представят какво щеше да бъде, ако Грег бе подписал с ‘червените’ и бе разходил фланелката заедно с останалите звезди по онова време – Руй Мигел, Викторс Морозс и Даниел Панку.

– Тео

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here