Редовният сезон в НФЛ свърши и от днес започват плейофите с уайлдкард кръга. Тази вечер мачовете са

0
77

Редовният сезон в НФЛ свърши и от днес започват плейофите с уайлдкард кръга. Тази вечер мачовете са Хюстън – Бъфало (23:35) и Ню Инглънд – Тенеси (3:15), а в неделния сет са заложени двубоите Ню Орлиънс – Минесота (20:05) и Филаделфия – Сиатъл (23:40).

Поне на хартия и четирите двойки изглеждат достатъчно равностойни, а преди срещите стоят няколко основни въпроса:

– до каква степен младият отбор на Бъфало е готов да пренесе силната си игра от редовния сезон в елиминациите или Хюстън най-сетне ще прекъсне серията си от провали у дома в решителните срещи?
– може ли това да е последният мач на Том Брейди във Фоксборо с екипа на „патриотите“ или 42-годишният куотърбек все още има достатъчно трикове в ръкава си?
– ще си отмъсти ли Ню Орлиънс за „Чудото от Минесота“ от преди две години, когато невъзможният тъчдаун на Стефон Дигс ги лиши от класиране за финала в Националната конференция?
– ще запише ли Филаделфия поне една победа в плейофите за трета поредна година или Сиатъл ще спечели в Града на братската любов за втори път този сезон?

– Жорж

P.S. Понеже тукашните телевизии не вярват в магията на игрите с яйцевидни топки, за стриймове на английски, с перфектно качество и с всички възможни пресупербоул реклами, цъкайте на nflbite.com

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here