Трета част от нашите размисли и страсти за новия сезон е на човека, когото познавате от „другата“

0
172

Трета част от нашите размисли и страсти за новия сезон е на човека, когото познавате от „другата“ мрежа – #ИнстаШопа

„Преди всичко, да споменем, че съм фен на тезата за прехвалените англичани и напомпаното им първенство! Въпреки това, пред някои неща не мога да си кривя душата!

1 Сити – за мен ако Ман Сити пуснат два отбора във ВЛ трябва да са първи и втори! Надграждат всяка година, имат алтернатива с класа на абсолютно всяка позиция. Самият Пеп също се развива, въпреки че на практика има всичко (казвам го като фен на Реал – смятай)! Като цяло абсолютно завършен отбор!

2 Тази година очаквам Пул да не е по-добър от миналата и въпросът е: ще задържат нивото или ще загубят позиция? Стилът и играта им са предвидими, липсва хубава средна линия, отборът е много зависим от няколко отделни личности. Защитата е зависима от ВВД, който е на гребена на вълната, а в атака има проблеми, когато някой от тризъбеца не е в оптимална форма. Халфовете не отговарят на нивото на гореспоменатите!

3 Тотнъм: Може и да е втори, а може и да е 6-ти. Абсолютно непредвидим отбор, въпреки че на практика не купуват и почти не продават играчи (тази година има изключения). Успяха да излязат от сянката на Арсенал, но пък влязоха в други сенки. Като цяло един много добър отбор, който няма сили за титла, но и е някак по-напреднал от следващите ги, а именно:

4/5/6 Юнайтед, Челси, Арсенал
Признавам, тук има пристрастия:

Манчестър Юнайтед: надявам се, моля се и искрено съм готов да търпя подигравки, но да греша! Искам да не разбирам от футбол и Хари Магуайър и Ван Бисака да се окажат следващите Рио Фърдинанд и да кажем Евра или Невил … Отборът на Оле ми се струва много странен, без ясно изразен лидер в защита, без голяма фигура в средата (Погба е спорен дали ще остане) и без изявен реализатор напред… И въпреки това вярвам в Оле и връзката със САФ!

Челси продадоха Азар и не съм сигурен до колко Пулишич ще може да го замести (надявам се, че ще може, защото го имам във фентъзито). Отборът като цяло е добър, в защита и в средата, но напред имам известни резерви!

Арсенал имат Ферари в атака и Трабант в защита! Колкото ми харесват нападателите им, толкова намирам защитата им за слабичка… При такива условия единствената игра, която можеш да си позволиш, е “трябва да вкараме повече, отколкото да допуснем”, което срещу силните и балансирани отбори не е много добра идея! От друга страна повлякоха някои добри футболисти, а Давид Луиз би трябвало да подобри облика на отбора в защита.
Все пак не се ангажирам кой измежду Челси, Манчестър и Арсенал ще бъде в 4-ката.

Като симпатизант на пиринейския футбол, няма как да не харесвам португалския Уулвърхямптън! Треньорът изгради един изключително симпатичен състав и смятам, че може тази година да затвърди доброто си представяне!
Лестър ще бъдат силни у дома и за мен лично ще е изненада ако не са в 10-ката, както и бих се изненадал ако са в 6-цата.

Евертън направиха няколко прилични трансфера, но при тях това се превръща в традиция.

За изпадащите бих заложил на Норичи, Шефилд за трети изпадащ не знам кого да посоча, може би Нюкасъл!“

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here