#ТуПартс Фърст хаф вери гут: Англия победи Тунис. Отборът изигра много силна първа част и постави рекорд

0
143

#ТуПартс

Фърст хаф вери гут: Англия победи Тунис. Отборът изигра много силна първа част и постави рекорд за отправени точни удари към вратата за едно полувреме на този Мондиал. Непримиримостта на албионците през втората част им донесе победата в заключителните минути. Това се случи срещу защита, която сякаш бе съставена от 10х Фелайни и вратар.
Секънд хаф айм но лайк: Централният защитник на англичаните Кайл Уокър, който по принцип не е централен, типично по английски направи излишна дузпа. Тя бе реализирана от тунизийците и направи живота на островитяните труден до края на двубоя.

Фърст хаф вери гут: Вече не е новина, но ФИФА най-после догони нивата на иновативност на Сашо Диков и Асен. Това е първото световно първенство, на което реферите могат да разчитат на системата VAR. И всъщност се оказа полезно – видео-асистентът спомогна за отсъждането на няколко нарушения, които иначе щяха да бъдат подминати. Някои от отсъжданията изиграха важна роля за изходите на съответните двубои.
Секънд хаф айм но лайк: И докато някои “варосаха” по дузпа, то при Англия положението беше “кал по гърба”. Отборът на Тунис показа, че ако първенството беше по борба, то те определено щяха да са сред фаворитите, а хората в стаичката не забелязаха двете хватки в наказателното поле срещу Хари Кейн. Не разбирам много от борба, но и двете си бяха за по 2 точки

– Шамана

Снимка: BBC Sport

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here