Здравейте приятели, Ето че дългоочакваният момент настъпи и е време да решим заедно кой е първият играч,

0
190

Здравейте приятели,
Ето че дългоочакваният момент настъпи и е време да решим заедно кой е първият играч, заслужил нашия #ЗлатенМехур2018.
Ако все още има някой от вас, който не разбира какво е „Златен Мехур“, сме ви спретнали едно уточняващо видео, в което Топчо,Стефуга и Кърджалийския Деко обясняват подробно и дават примери от близкото минало (+ малко обоснована агитация да НЕ гласувате за дуопола Меси/Роналдо, но преди да започнете да ни целите с развалени яйца и домати – изгледайте материала). Цък тук:

За тези от вас, които не могат да бъдат притеснени да гледат не особено симпатичните ни лица, даваме кратък обзор на първите годишни награди „Златен Мехур“.
1) „Златен Мехур“ НЕ Е награда за най-добрия или за най-успешния футболист в света. Доста по-сериозни институции в света на спортната журналистика могат да си позволят да оценяват световните таланти.
Не, ние ви питаме кой е най-незаменимият футболист за отбора си. Кой е сърцето, душата, мозъкът, белите дробове и камъните в бъбреците на своя тим. Казано иначе – кой футболист бихте искали да имате в мечтания си отбор не само заради броя голове или чисти мрежи, а и заради онова „и още нещо“?
2) Споменаването на български футболисти в разговора е несериозно дори като шега. Справка – Перуката, А Групата, Националите, Нашите, Вашите, Другите, Венци и Всички. Окей? Окей…
3) Наградите са за календарна година, но ние просто сме бавни 🙂 Нека постиженията през последните месеци не оказват влияние на трезвата ви преценка. Или напишете „Есе“, няма как да ви спрем реално :/
4) До неделя, 07.04, ще сортираме номинациите както под този пост, така и вътрешно редакционните, преди да оставим две седмици за вашия вот в албума „Златен Мехур 2018“, който ще качим в понеделник, 08.04. Гласуването става с харесване или реакция по ваш избор, като може да гласувате за неограничен брой номинирани, но по веднъж за всеки.
5) на 20.04, от сцената на Forung Awkwards, ще обявим победителя, както и печелившите от приятните изненади, които ще ви съобщаваме от днес до деня на събитието.
Толкова е просто 🙂 Давайте ни вашите предложения за „Златен Мехур“ като коментар под тази публикация или като тагнете страницата ни в собствен статус, ако желаете да аргументирате номинацията си по-обстойно.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here