Здравейте, приятели, фенове, фололъри, тролове и прочее разнообразни топчовци. Преди точно една година започнахме като на шега

0
170

Здравейте, приятели, фенове, фололъри, тролове и прочее разнообразни топчовци. Преди точно една година започнахме като на шега тази страничка с една единствена идея – да публикуваме всичко, свързано със света на футбола, пречупено през личната ни гледна точка. Екипът на „Топка е“ се състои ексклузивно от масаджии-ерудити, които намират състоянието на българските спортни медии за меко казано плачевно. Старата максима за свят, смях и оцеляване ни мотивира всеки ден да отделяме от работното (упс!) и личното си време за да ви дадем поне късче от терабайтите информация, които се завъртат през нашите екрани ежедневно.
За тази една година превъртяхме 1 000 000 четения, огранизирахме Куиз, отразихме Пия за Спорт, бяхме „На Море“ по време на световното, губихме пари със смели залози, показахме си лицата във видео формати, водихме турнир по плажен волейбол, запознахме се с десетки хора, които се представиха като „фенове на страницата“ и изобщо си изкарахме супер с мисълта, че правим нещо както трябва.
На първо място – искаме да ни извините, че не винаги успяваме да дадем своевременно мнението, което ни хрумва, но се надяваме, че сме на прав път, нали?
На второ място – екипът ни се състои от точно 13 човека, всеки със своя собствена „специалност“. Не всички цели, които си бяхме поставили преди година успяхме да изпълним, но посоката е видима. Очаквайте от нас все повече спортове и първенства, стига разбира се да се играят с топка. В името ни е, не за друго.
На последно място по ред, но не и по важност – огледайте се за другите ни „канали“ и „събития“, които с много любов правим само за вас (и мъничко за нас, хе-хе – б.а.) Съдържанието на Youtube, Instagram и Twitter профилите ни е различно от това на страницата ни, за да може от всеки ъгъл да ви поднасяме нещо различно.
В замяна на страхотните вибрации, които ни давате, ние пък сме замислили още няколко приятни изненади, част от които ще стартираме преди началото на новия сезон.
Каним ви да отпразнувате рождения ни ден, докато гледаме заедно финала на Лига Европа в BAR POINT утре, като мислим да сме там около час преди мача за дискусии, честитки и дежурното препсуване по конкретен автор!
Благодарим ви, че ви има. За десерт ви оставяме с най-щастливият рожденик във футбола и страхотно-смешния колаж на FeintZebra.

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here