10 по-смислени неща, които да направиш, от това, да гледаш националите

0
1080

Тази вечер националният отбор по футбол играе на гости на Република Ирландия в мач, който би имал значение само, ако си го вкарал в колонката от днешните залози. Момчетата на Чичо Гошо отдавна не са за гледане, в началото беше смешно, после стана тъжно, сега вече ни е все тая. За твое здраве ти препоръчвам да си спестиш тоя футболен буламач, като мога да ти предложа 10 по-смислени неща, които да свършиш, ако избегнеш ефира на БНТ 1 между 21:30 и 23:30. Какво от тях ще предпочетеш, е изцяло твой избор:

  1. Подреди шкафовете вкъщи и пусни пералня – досадните домакински занимания са неща, за които често не остава време. Ето ти 2 часа в сряда вечер, в които можеш да подредиш шкафовете вкъщи, да пуснеш пералня и да минеш една метла.

2. Сложи украсата за Коледа – това ми беше едно от любимите неща през годината преди да стана на 8, сега е поредното нещо, което просто трябва да се свърши. Да, още е средата на ноември, но просто сложи елхата, играчките и лампичките и не му мисли до началото на януари. Освен ако нямаш котка, която да събаря всичко.

3. Направи една бърза тренировка – няколко серии лицеви опори, няколко серии коремни преси, няколко серии клекове. Не би трябвало да отнеме повече от 30-40 минути. А и утре няма да ти е толкова гузно, като плюскаш кюфтета в обедната.

4. Направи си отчет за разходите през последния месец – ще установиш колко пари за глупости си дал в последно време. Другия път в магазина няма да взимаш от кашкавала за 12 лева, а от този за 5.

5. Разцъкай белот с приятели – няма нищо по-готино от малко белот с приятели в сряда вечер. Дори и да не можете да се съберете вкъщи заради COVID-a, има онлайн стаи, където да изиграете няколко игри. Ще изпиете няколко бири, ще се скарате дали на валат на „Без коз“ се пише 35 или 44. Нормалните неща.

6. Сложи кисело зеле за коледните празници – взимаш един средноголям бидон, буташ 10 кила зеле, 400 грама морска сол и 10 литра вода. Първите 4-5 дни преточваш веднъж на ден, след това през 2-3 дни веднъж. До средата на другия месец е станало бомба!

7. Отвори си стария сейв на Football Manager – което ме навежда на мисълта, че имам един сейв с Лацио на Championship Manager 03/04. Клаудио Лопес и Черно Самба вкарват като луди, а Деян Станкович и Пабло Аймар бият Де Бройне по асистенции.

8. Виж какво ново са качили в Pornhub – е тука надали трябва да обяснявам защо това е по-добър избор от мач на „трикольорите“. Прецени какво ти се гледа – Никол Анистън или Спас Делев. А и за разлика от двубой на националния отбор, добрият край е гарантиран.

9. Наспи се за работа – нали все мрънкаш, че нямаш време да се наспиш. Ето ти един хубав повод да си легнеш в 9 и половина.

10. Оправи си Фентъзито – паузата за националните отбори приключва, задава се 9-ти кръг. Половината играчи се изпоконтузиха, тъй че ще пада мислене до събота наобед.

Сещаш ли се за нещо друго, което е по-смислено от мач на националите? Пиши ни в коментарите!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Please enter your comment!
Please enter your name here